Beste klant,

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, er is een grote verandering op komst bij Dirks fietsenwerkplaats.

 

Ik genoot erg van de werkplaats, het sleutelen, oplossingen vinden, het contact met de klanten en om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast het vervaardigen van eigen ontworpen producten, het vormgeven van fietsen en de winkel, de mooie producten die ik verkoop en ga zo maar door. Ik ben erg trots op mijn bedrijf. Ik heb er super veel van geleerd om een bedrijf op te starten en het van a tot z uit te voeren.

 

Het ging ook nog eens heel goed, de werkplaats loopt als een trein sinds de eerste dag. We hebben de afgelopen jaren uitgebreid in verkoop, productie, organisatie en zelfs personeel! Overwogen om te verhuizen naar een groter pand, meer ruimte voor reparatie, verkoop en werkkrachten. De vraag is er en ik zie tal van mogelijkheden.

 

En toch gaan we het heel anders doen.

Hoewel de fietsenbranche momenteel booming is, de mogelijkheden tot groei voor mijn bedrijf oneindig lijken, merk ik dat dit voor mij niet de weg is.

Ik merk dat mijn ambities niet liggen in de groei maar dat ik me graag wil gaan specialiseren in één richting, ik heb genoten van de diversiteit van het leiden van een bedrijf, en het contact met de klanten, maar ik mis de creativiteit en de verdieping.

Daarnaast wil ik ontsnappen aan de ratrace die de maatschappij (in de randstad) voor mijn gevoel nu is. De situatie rondom het COVID-19 virus benadrukt het gevoel alleen maar, dat dit niet de manier is waarop we verder zouden moeten willen.

Het runnen van een bedrijf zoals Dirks fietsenwerkplaats is als een trein die alsmaar door dendert, er is geen adempauze, want als ik te lang stop bij een station, staan er alleen maar meer mensen te wachten bij het volgende.

 

Een verandering is voor mij nodig. Om mezelf de ruimte en tijd te geven ben ik gestopt met de fietsenwerkplaats aan de Roentgenstraat 20.

 

Ik wil alle klanten heel hartelijk bedanken voor de steun en het vertrouwen de afgelopen 7,5 jaar. En zeker ook mijn buren op de Roentgenstraat die mijn lawaai en fietsen op de stoep al die jaren hebben weten te verdragen. Een oogje in het zijl hielden, hielpen als een zware kast de werkplaats in gesjouwd moesten worden, kortom altijd vriendelijk, betrokken en behulpzaam zijn geweest.

 

Dank jullie wel, het ga jullie goed!

 

Liefs,

 

Floor