OVER DIRK(S)

Dirks Fietsenwerkplaats is de onderneming van Floor Dirks waar alle soorten fietsen worden gerepareerd. Van omafiets, MTB, racefiets of luxe stadsfiets tot vouwfietsen; de meeste onderdelen zijn standaard in huis.

Dirks Fietsenwerkplaats specialiseert zich in de Brompton, de handgemaakte vouwfiets uit Engeland. We hebben een ruime collectie aan Brompton fietsen en onderdelen, daar naast kun je hier natuurlijk ook terecht voor deskundig advies en reparatie.

Reparatie

Je kunt langs komen voor 'allerhande' reparaties of een complete onderhoudsbeurt. Heb je problemen met je versnellings- of remnaaf, dan is Dirks Fietsenwerkplaats een van de weinige adressen waar je in Rotterdam nog heen kunt om de naaf te laten 'reviseren' (de naaf wordt dan uit elkaar gehaald, de onderdelen schoongemaakt en opnieuw ingevet, er worden onderdelen vervangen als dat nodig is).

Verkoop

Naast Brompton bieden wij nieuwe fietsen aan van het merk Azorbakfiets.nl, Omnium en Earlyrider. Voor de klassieke-fiets-liefhebbers bestaan er de unieke Dirks fietsen. Ook voor losse onderdelen en asseccoires kun je bij ons langs komen, denk bijvoorbeeld aan merken als: OrtliebTubusBrooks...

 

 

 

                                    * DIRKS FIETSEN N DE MEDIA *